AST

Trunfu pa despidir la pretemporada

Jorge Ortiz anota’l gol del trunfu nel XIX Troféu Ramón Losada, énte’l Real Valladolid

There are no reactions yet. Be the first!

XIX Troféu Ramón Losada
Real Uviéu 1 - Real Valladolid 0

Alliniaciones:

Real Uviéu: Juan Carlos; Cotugno, Verdés, Prendes, Viti, Aarón, Hidi, Rocha, Jorge Ortiz, Asier y Toché. Tamién xugaron: Gorka, Álvaro, Josín, Jimmy, Jorge Mier, Juan y Carlos.

Real Valladolid: Masip; Ángel, Calero, Sergio Marcos, Sulayman, Moyano, Antoñito, Toni Villa, Nacho, Alex Pérez y Luis Suárez. Tamién xugaron: Jose, Borja, Mata, Becerra, Deivid, Cotán, Guitian, Míchel, Anuar, Ibán Salvador y Samanes.

Goles: Jorge Ortiz, min 22 (1-0)

El Real Uviéu despidióse de la pretemporada con una victoria énte’l Real Valladolid nel Troféu Ramón Losada de L.luarca, nun partíu seriu y con muncha llegada y pegada del conxuntu uviedista. Anquela volvió da-yos entrada de mano a trés canteranos nel once, con Prendes, Viti y Asier, que, sacante’l primeru por lesión, completaron tol alcuentru, y amosaron un gran nivel. L’equipu uviedista tuvo dende’l principiu allegre n’ataque, con un primer avisu de Toché nos primeros compases del alcuentru, y un remate demasiao forciáu d’Aarón nuna contra, a pase de Jorge Ortiz. Foi esti postreru’l que firmó’l gol de la victoria, rematando a balón paráu una falta tirada por Aarón. Asier pensólo demasiao n’área, y la defensa pucelana tornó, pero Toché tuvo otra clara que Masip foi quién a atayar. La postrera de la primer metá foi pa Jorge Ortiz, que trató de picar un balón francu, y el porteru pucelanu evitó’l gol.

Na segunda parte y ensin cambeos hasta los últimos minutos nun siendo poles molesties de Prendes y Verdés, l’equipu caltúvose seriu en defensa, anque Juan Carlos intervieno con una gran parada nel remate a llanzamientu de falta. Becerra aparó enriba la raya de gol un remate de Toché que foi quién a tocar la cuenta p’acuartar l’esféricu y que llegare con poca fuercia a la portería. Becerra tamién se llució en parada doble, primero a otru remate de Toché y depués en remate a llanzamientu de córner, y Carlos tuvo la postrera pal conxuntu uviedista nos compases finales del alcuentru, col xuegu endurecíu por delles faltes siguíes que dieron por acabáu’l partíu.

El Real Uviéu vuelve a casa pa completar mañana domingu otru entrenamientu más, dende les 10:00 hores n’El Requexón.