AST

Puntu en casa del líder

Un bon Real Uviéu, que nun concedió en defensa, collecha un empate na so visita al RCD Mallorca

There are no reactions yet. Be the first!
La fecha 30 nel calendariu llevó al Real Oviedo al Visit Mallorca Estadi, onde se vio les cares col RCD Mallorca, con resultancia de 0-0 a la fin del tiempu reglamentariu.
Optó Ziganda por introducir cambeos nel once inicial, cola entrada al equipu d'Arribas, Lucas y Blanco Leschuk, poniendo en tema a Femenías; Juanjo Nieto, Grippo, Apuertes, Lucas; Sangalli, Edgar, Tejera, Borja Sánchez; Blanco Leschuk y Nahuel para la visita a la casa del líder de LaLiga Smartbank.
Nuna primer, na que'l conxuntu local entró meyor al partíu, con una ocasión clara nos primeros minutos de xuegu, que Femenías atayó con un bon puñu, el Real Oviedo foise faciendo col control del balón, xugando la mayoría de la primer parte en campu del conxuntu bermeyón, pero ensin tener opciones clares de gol. Los de Ziganda demostraron un gran rigor defensivo, ensin apenes conceder ocasiones a los de Luis García Plaza. Cola resultancia de 0-0 llegar al descansu.
Tres el pasu por vestuarios, el Mallorca volvió entrar meyor al partíu, obligando al conxuntu de la capital del Principáu a aplicase en defensa, una y bones el xuegu de los baleares se llevó a cabu nel campu de los azules. Borja Sánchez, con una doble ocasión, tuvo opciones d'adelantrar al Real Oviedo, pero Manolo Reina estenó les opciones carbayones. Obeng y Borja Valle entraron al terrén de xuegu para da-y aire a los oviedistas nel
últimu tramu del partíu. Los últimos minutos del choque, nos que Carlos Hernández dio relevu a Arribas, el Real Oviedo pudo poner el tantu de la victoria nel marcador con un remate de Grippo que Salva Sevilla sacó sobro la llínea de gol, na que foi la ocasión más clara del alcuentru.
Puntu en casa del líder pa los de Ziganda, que, con un partíu bien seriu en defensa, consiguen sacar un empate nun campu nel que pocos equipos puntuaron esta temporada. El Real Oviedo va preparar dende mañana'l choque de la próxima fin de selmana ente la Ponferradina.