Puntu n´Anduva

Los de Ziganda igualaron el marcador, con un gol de Sangalli nos minutos finales del alcuentru

Anduva foi l'escenariu del primera partíu como visitante del Real Oviedo na temporada 20/21, qu'acabó cola resultancia de 1-1.
Con un once similar al de la primer xornada salieron los de Ziganda para encarar la segunda xornada de LaLiga, nuna primera parte na que los azules propunxeron más qu'el so rival xenerando peligru sobro la meta de Limones. L'acción más polémica de los primeros minutos producióse cuando Sangalli cayó dientro de la área y l'árbitru pitó penalti, pero'l VAR determinó que l'acción nun se señalara con pena máxima. Borja tuvo otra clara ocasión p'abrir el marcador. Cola resultancia de 0-0 llegóse a la fin del primer actu.
Na segunda metá, marcada pol bastiu cayíu sobro l'estadiu de Anduva, cutió'l Mirandés a los primeres compases del segundu actu. Los de Ziganda trataron de facese col control de xuegu, atopándose cola defensa visitante a la de xenerar peligru sobro la portería de Limones. Nahuel debutó col conxuntu azul. Intentáronlo los de Ziganda, consiguiendo'l premiu nos minutos finales, con gol de Sangalli.
El Real Oviedo va tener la ocasión de sumar de trés la próxima xornada, recibiendo nel NMR Carlos Tartiere al Espanyol.