Golpe n'El Alcoraz

L'equipu engarró l'empate pero l'Huesca sentenció (3-1) n'una segunda parte na que foi meyor

El Real Oviedo llegó con baxes al Alcoraz, pero tamién con personalidá. Un planteamientu de partíu que llogró sosprender y controlar al Huesca nos primeros minutos del partíu. Pero Míchel compensó y buscó el llombu de la defensa, afaciendo a los suyos y llogrando anotar dos goles nos primeros acercamientos a la meta oviedista. Raba y Mikel Rico firmaben el dos a cero en cinco minutos ensin llegar a la media hora de partíu. El Real Oviedo nun se descompunxo y Christian Fdez anotó de cabeza, al refugue d'un saque d'esquina. Tener de nuevu'l defensa, en cantu del descansu, pero la bona parada de la meta local evitó l'empate.
Yá na segunda metá, la primer ocasión volvió ser de los de Rpzada. Carlos Hdez remató nel segundu palu, de nuevu en saque d'esquina. Y atrapó el porteru. Nereo intervieno atayando l'acercamientu más claru del Huesca. Entraron Bárcenas ya Ibra en busca del empate cuando meyor tener el Real Oviedo. Paecía que sentenciaba l'Huesca con un gol de Okazaki que foi anuláu pol VAR, per fora de xuegu. El conxuntu oviedista nun llograba trazar dalguna posesión que facilitara'l so acercamientu, y entá asina Yoel pudo marcar nuna contra que tocó de cabeza, pero atrapó de nuevu'l porteru. Mikel Rico, a cinco del 90, quien sentenciaba col 3-1 definitivu