AST

Castigu nel añedíu

L’equipu pierde a balón paráu nel tiempu de descuentu, con más de 3.500 uviedistes na grada del Wanda Metropolitano

There are no reactions yet. Be the first!

Xugábase nel Wanda, pero l’azul apoderaba. El segundu gran desplazamientu masivu de los aficionaos uviedistes nun tuvo, desgraciadamente, un final feliz.

Anquela apostó pol 4-3-3 de xornaes anteriores, camudando al respective de la postrera, y volviendo dar entrada a Javi Muñoz nel mediu del prau. Los averamientos na primer media hora de partíu foron del Real Uviéu, con remates primero de Joselu y depués d’Aarón, en dos ocasiones, que tornó la defensa local. Saúl tuvo la más clara a puntu de ser el descansu, pero tamién unvió fuera. Nun pasó apuros l’equipu d’Anquela nos primeros cuarenta y cinco minutos, presionando bien la salida de balón de los locales.

Depués del descansu, el xuegu del Rayo Majadahonda ameyoró, y el Real Uviéu tuvo que s’esforciar más en defensa que n’ataque, rompiendo’l partíu con un dir y volver de contino que nun beneficiaba a los d’Anquela. De nuevo’l remate foi d’Aarón, parando’l porteru local. Los centros nun atoparon remate y, con too y con eso, l’equipu uviedista marchaba con un puntu del Wanda. Pero en tiempu añedíu y en xugada a balón paráu, el Rayo anotaba’l gol que-yos diba dar el trunfu a los madrilanos. De vacío y cola tristura de nun poder brindar una allegría a l’afición.

L’equipu vuelve a Uviéu pa volver entamar los entrenamientos el martes a les 10:30 h n’El Requexón.