El Real Uviéu suma un puntu en Lezama

Los azules, que tuvieron les ocasiones más clares del partíu, empataron 0-0 énte la SD Amorebieta

El Real Oviedo visitaba Lezama para midise a la SD Amorebieta na xornada númberu 12 de LaLiga Hypermotion. Los azules, que llegaben a esti choque en ganando 3-0 al Albacete BP, llegaben cola intención clara d'allargar el so gran estáu de forma y collechar un nuevu trunfu para siguir en racha. Para esti alcuentru, Luis Carrión allinió un once formáu por Leo Román, Abel, David Costas, Dani Calvo, Oier Luengo, Colombatto, Luismi, Sebas, Viti, Seoane y Borja Bastón.

Arrincó'l partíu con igualdá ente dambos conxuntos. Les ocasiones nos primeros intres nun s'asocedieron y el respetu yera mutuu ente los dos equipos hasta que Bastón tuvo la primera. El madrilanu aprovechó un disparu de Viti dende la frontera pa rematar dende la área pequena anque la so ocasión colar por bien poco. Pocos minutos más tarde, el capitán azul tuvo otra acción clara de peligru que, lamentablemente, nun atopó portería.

Un pase precioso y preciso de Colombatto dexó solo a Bastón que, tres un bon retayu, nun pudo rematar a portería. El Real Oviedo ganaba pesu ya importancia col pasu de los minutos anque'l Amorebieta tamién tendría les suyes. Sicasí, los sos remates coláronse esviaos de la meta defendida por Leo Román y el primer tiempu terminaba con 0-0.

Na segunda parte, el cuadru uvieín salió con una marcha más y Seoane tendría nes sos botes el primera. Gran xugada personal de Viti per banda derecha que buscaba'l centru tras y atopaba a Jaime. Sicasí, el so remate colóse raspiando'l palu. Camarasa, Jimmy, Cazorla y Sesé entraron al terrén de xuegu na segunda parte pa tratar de romper l'empate inicial anque nun foi posible.

Los carbayones intentáronlo hasta'l final y apoderaron totalmente los postreros 15 minutos de partíu onde tuvieron con unu más sobro'l campu. Pese al intentu final, el 0-0 inicial caltuvo los 90 minutos y l'equipu sumó un puntu de la so visita a Lezama. El combináu carbayón va tornar mañana a los entrenamientos pa empezar a preparar el so próximu compromisu ligueru énte'l Alcorcón.