Un puntu contra tou

Con nueve xugadores, los azules ensobien un puntu na so visita al Carlos Belmonte (1-1)

Cuarta xornada de LaLiga Smartbank para'l Real Oviedo, con visita al Carlos Belmonte, onde collechó un empate por 1-1 énte l'Albacete.

Con un once similar al de la pasada fin de selmana énte l'Espanyol, nel que Marco Sangalli sustituyó a Javi Mier, saltaron los azules sobro'l Carlos Belmonte. Dende los primeres compases del choque, los de Ziganda faciéronse col control del xuegu, buscando la fondura de Viti y Marco Sangalli nes bandes. Túvola Obeng a centru de Juanjo Nieto, pero'l ghanés nun llogró rematar delantre de Tomeu Nadal. A balón paráu, tres un refugue nel palu, punxo'l primer tantu Arribas, que minutos más tarde vería la tarxeta colorada al faer falta sobro un xugador local. Bolaño entró por Viti pa encontiar la defensa. Magar la espulsión, los oviedistas nun-y perdieron la cara al partíu y, anque l'Albacete fízose cola pelota, siguieron xenerando peligru pa facer col segundu tantu nel so haber. Cola resultancia de 0-1 llegar al descansu.
Tres el pasu por vestuarios, nuna segunda metá marcada poles decisiones arbitrales, avisó l'Albacete primero, con una chilena de Ortuño que detuvo Femenías, y darréu sería Borja Sánchez el que tendría nes sos botes el 0-2, pero atopar con Tomeu Nadal. Diamanka punxo l'empate. Juanjo Nieto vería la segunda mariella  baltando na área a un xugador manchegu, señalando'l colexáu la pena máxima. Femenías detuvo'l disparu de Ortuño. El técnicu navarru dio entrada a Carlos Hernández y Nahuel. Tres esta acción, aprovechando la superioridá numbérica, l'Albacete empezó a facese col control de xuegu, xenerando ocasiones sobro la meta oviedista. Nos minutos finales, los de Ziganda defendieron la so portería énte los ataques locales, calteniendo'l 1-1 nel marcador.
El Real Oviedo va recibir la próxima fin de selmana a'l Sporting de Xixón nel NMR Carlos Tartiere, el domingu, dende les 21:00 hores.