AST

Tables en San Sebastián

El conxuntu de la capital del Principáu empata na so visita al Reale Arena, con un gol de Borja Bastón

There are no reactions yet. Be the first!
Seis años y diez meses dempués volvía'l Real Oviedo a Anoeta, anguaño Reale Arena, para midise al filial de la Real Sociedad, na xornada 10 de LaLiga SmartBank, nun partíu qu'acabó cola resultancia de 1-1 nel marcador.
Femenías; Lucas, Dani Calvo, David Costas, Mossa; Sangalli, Brugman, Jimmy, Borja Sánchez; Obeng y Viti fueron los escoyíos pol Cuco Ziganda para formar l'once inicial de los azules nel alcuentru ente los donostiarras, que presentó una primer parte ensin respigos, con tola emoción concentrada nel segundu actu.
Los primeres cuarenta y cinco minutos fueron un encruz d'intenciones ente dambos equipos, cola más clara en botes de Samu Obeng que nun llogró materializar la ocasión de la que dispunxo. Los azules, aplicaos en defensa, arreglaron les acciones de peligru xeneraes polos de San Sebastián. Ensin variación nel lluminosu llegar al descansu.
La segunda metá concentró toles emociones del alcuentru, con un Real Oviedo que supo anteponese a l'adversidá y dir de menos a más pa reponese del golpe realista. Adelantróse la Real B a los pocos minutos de xuegu, pero los azules nun-y perdieron la cara al choque. Ziganda dio entrada a Borja Bastón, Javi Mier y Joni Montiel. Sería l'atacante madrilanu, na siguiente xugada a la so entrada, el que pondría les tables nel lluminosu. Asistió Mossa y Borja Cayáu, con una bona picada, asitió l'empate pa los de la capital del Principáu. El técnicu azul dio entrada a Pombo. Siguió'l Real Uviéu intentándolo, teniendo l'una doble acción de Borja Sánchez y Mossa, a la salida d'un córner, la más clara pa llograr el tantu de la ventaya. Arribas foi'l quintu cambéu nes files azules. Col empate a unu llegóse a la fin.
Nuevu puntu pa los azules, que van tener xornada ente selmana, recibiendo al Burgos nel Carlos Tartiere.