El Real Oviedo mereció más

La UD Ibiza lleva los tres punto del Carlos Tartiere

There are no reactions yet. Be the first!
Esta tarde'l Real Oviedo midióse a la UD Ibiza nun alcuentru que tenía a les reines de les fiestes de San Mateo como protagonistes del saque d'honor y nel que la nota positiva poner el debú na segunda metá en partíu oficial de Miguel Llambrich y Carlos Pomares.
Partíu ensin un dominador claru mientres los primeres 45 minutos de xuegu, nos que el carbayones dispunxeron de les dos ocasiones más clares con Borja Bastón como actor principal. Un remate de cabeza del delanteru del Real Oviedo colaba fuera nel minutu 4 d'alcuentru y a la media hora de xuegu un pase interior yera controláu pol mesmu Bastón que consiguía disparar a puerta nun chut que se diba raspiando'l poste.
Arrincaba la segunda metá y fízose con otra cara para los azules, que pudieron adelantrase nos primeros minutos con dos tales ocasiones de Lucas y Sergi Enrich, respectivamente.
Sicasí, una contra de la UD Ibiza cuando meyor taben los de Jon Pérez Bolo terminaba nun penalti por mano que yera materializáu pol equipu visitante para ponese 0-1
Intentólo hasta'l final un Real Oviedo que mereció más y que pudo marcar en dos clares ocasiones del delanteru carbayón Obeng, na postrera'l travesal torgó'l gol que yá se cantaba na grada del Carlos Tartiere.